Ervaringen

Uit het evaluatierapport van een in-company training Duits aan campingpersoneel (voorjaar 2022) in opdracht van BV&T Opleiding en Advies:
Uw begeleiding werd als positief ervaren. De deelnemers hadden een goede klik met u als docent. De doelstellingen van de deelnemers zijn grotendeels behaald

Reviews van studenten van de NHA cursussen Duits voor Gevorderden en Zakelijk Duits:
Verder wil ik je hartelijk bedanken voor de tips en alle gecorrigeerde opgaven die ik terug kreeg. Voor mij ben jij de laatste docent die mijn werk nakeek en waar ik uiteindelijk het meest van geleerd heb. Mijn dank hiervoor. Er waren wel enkele  grammaticale onderwerpen die (in het cursusmateriaal) super ingewikkeld werden uitgelegd; waar jij dan een passend antwoord op had.

‘Bedankt mevrouw Trimbach, voor uw begeleiding op afstand. Ik ervaar dit als erg prettig en positief. Heel fijn dat u mij motiveert om de volgende keer nog beter te presteren.’

Ben zeer tevreden met de wijze waarop mw. Trimbach doceert en de lessen onderwijst.’

Cursist die regelmatig online gesprekken oefent, ook als ze met haar kinderen een dagje uit is:
Top Duits juf die zelfs een oefengesprek in Plopsaland online met je doet. DANKJE, Maaike Trimbach!

Uit het evaluatierapport van een in-company workshop eindredactie (Nederlands) in opdracht van BV& T Opleiding en Advies (zomer 2022):

De deelnemers hebben deze training als succesvol ervaren. Het lesmateriaal was van goede kwaliteit.
Het gemiddelde cijfer dat de deelnemers hebben gegeven betreft een 8,0. Letterlijk betekent dit dat de training goed heeft aangesloten bij de praktijk, waarbij de deelnemers de training als zeer waardevol hebben ervaren. Een aantal aspecten waar de deelnemers zeer positief over waren, zijn de aansluiting van de training bij de praktijk, de prettige omgang met u als trainster en uw begeleiding.