Tekst: schrijven, eindredactie & vertalen

Tekst-RGB-icon

 • Journalistieke producties
  Dankzij ruim 30 jaar ervaring in de dagbladjournalistiek heb ik een brede kennis en een groot netwerk. Ik ben thuis in alle vormen van journalistiek, van interviews tot nieuwsberichten, van columns tot reportages.

  Neem contact op voor de tarieven.

 • Hulp bij bedenken en/of schrijven van teksten
  Je wilt een persbericht schrijven, maar je weet niet aan welke voorwaarden dat moet voldoen. Je moet een verslag of een werkstuk maken, maar je weet niet hoe te beginnen. Ik help bij het bedenken van de tekst, het format waarin die het beste past en ik begeleid je bij het schrijven.

  Neem contact op voor de tarieven.

 • Eindredactiewerk
  Redigeren en corrigeren van teksten, werkstukken, scripties etc. Ben je onzeker over de stijl en spelling van je tekst? Wil je zeker weten dat een belangrijke tekst foutloos is? Moet je een tekst fors inkorten maar weet je niet hoe? Ik neem de tekst door, breng verbeteringen aan, kort zo nodig in en bespreek de aanpassingen met jou. Het blijft altijd jouw tekst, met jouw ‘karakter’.

  Neem contact op voor de tarieven.

 • Vertalingen Duits-Nederlands/Nederlands-Duits 
  Zakelijke teksten, toeristische informatie, daar wil je geen rare vertaalfouten in hebben. Ik vertaal alle teksten van Duits naar Nederlands en van Nederlands naar Duits. Vertalingen van Nederlands naar Duits krijgen een extra correctieronde door een Muttersprachler (native speaker).
  Klik hier voor meer informatie.