Tarieven & Algemene voorwaarden

Trimbach Tekst & Taal icon RGBAlgemeen
We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we wensen en mogelijkheden op een rij zetten. Daarna maak ik desgewenst een offerte. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Tekst-RGB-icon

Journalistieke producties & eindredactiewerk 
Ik hanteer in principe het standaard uurtarief volgens NVJ-normen. Liever nog spreek ik één projectprijs af over het te verwachten aantal uren, evtl. reiskosten, andere extra kosten, inhuren van een fotograaf, vormgever o.i.d. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan.

Vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Tarieven op basis van aantal woorden in de aangeleverde brontekst. Ik controleer ook de brontekst op eventuele stijl- en spelfouten. Een vertaling Nederlands-Duits krijgt altijd een extra correctie door een Muttersprachler (native speaker) en is daarom iets duurder dan een vertaling Duits-Nederlands.

Taal-RGB-iconDuits leren
Voor particulieren:
Groepscursussen, individuele trainingen, duocursussen en bijlessen starten op elk gewenst moment. Voor alles geldt: Wil je het net even anders, minder of meer lessen, korter of langer les, specifieke wensen over de inhoud… Alles is bespreekbaar!

Taal- en conversatiecursussen bestaan uit 10 lessen incl. cursusmateriaal plus 2 opfrislessen (1 les 4 weken na de laatste les, 1 les 6 weken na de laatste les). De eerste les is een kennismakingsles. Je betaalt pas als je na de eerste les besluit dat je de cursus wilt voortzetten. Je wordt alleen toegelaten tot de tweede les als het volledige cursusgeld betaald is, of (als is afgesproken dat je in termijnen betaalt) de eerste termijn binnen is.
-Individuele of duocursus: 10 lessen à 1,5 uur per week plus 2 opfrislessen.
-Taal- of conversatiecursus voor groepen (3-8 personen):
10 lessen à 2 uur per week plus 2 opfrislessen.
-Bijlessen & examenvoorbereiding scholieren/studenten: Naar wens 1 tot 4 uur per week. Aantal weken naar behoefte. De eerste les is een kennismakingsles. Als je daarna besluit dat je door wilt gaan, betaal je het speciale scholieren/studententarief exclusief reiskosten (geen reiskosten binnen de stad Groningen).

Voor bedrijven:
Maak geheel vrijblijvend een gratis afspraak zodat we wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Op basis van ons gesprek stuur ik desgewenst een offerte.

Meer informatie:
Staat jouw taalwens er niet bij, heb je extra informatie nodig of zijn er vragen? Neem gerust contact met mij op.

Algemene Voorwaarden