Tarieven & Algemene voorwaarden

Trimbach Tekst & Taal icon RGBAlgemeen
We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we wensen en mogelijkheden op een rij zetten. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Tekst-RGB-icon

Journalistieke producties & eindredactiewerk 
Ik hanteer in principe het standaard uurtarief volgens NVJ-normen. Liever nog spreek ik één projectprijs af over het te verwachten aantal uren, evtl. reiskosten, andere extra kosten, inhuren van een fotograaf, vormgever o.i.d. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Bel of mail mij voor meer informatie.

Workshops persberichten maken/redigeren/journalistiek schrijven/slim inzetten van social media
De workshops incl. lesmateriaal bestaan uit 2 dagdelen van elk 3 uur, met een tussenperiode van ca. 3 weken. Aantal deelnemers: 3 – 8 personen. Betaling van beide workshops na de eerste bijeenkomst. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Tarieven op basis van aantal woorden in de aangeleverde brontekst. Ik controleer ook de brontekst op eventuele stijl- en spelfouten. Een vertaling Nederlands-Duits krijgt altijd een extra correctie door een Muttersprachler (native speaker) en is daarom iets duurder dan een vertaling Duits-Nederlands. Meer weten? Neem contact met mij op.

Taal-RGB-iconDuits leren
Voor particulieren:
Groepscursussen, individuele trainingen, duocursussen en bijlessen starten op elk gewenst moment. Voor alles geldt: Wil je het net even anders, minder of meer lessen, korter of langer les, specifieke wensen over de inhoud… Alles is bespreekbaar!

Taal- en conversatiecursussen bestaan uit 10 lessen incl. cursusmateriaal plus 2 opfrislessen (1 les 4 weken na de laatste les, 1 les 6 weken na de laatste les). De eerste les is een kennismakingsles. Je betaalt pas als je na de eerste les besluit dat je de cursus wilt voortzetten. Je wordt alleen toegelaten tot de tweede les als het volledige cursusgeld (inclusief de eerste les) betaald is, of (als dat is afgesproken) als de eerste termijn binnen is. Betaling in termijnen is mogelijk tegen een meerprijs van 5%. Klik hier voor meer informatie over alle tarieven.
-Individuele of duocursus: 10 lessen à 1,5 uur per week plus 2 opfrislessen.
-Taal- of conversatiecursus voor groepen (3-8 personen):
10 lessen à 2 uur per week plus 2 opfrislessen. Prijzen afhankelijk van groepsgrootte.
-Bijlessen & examenvoorbereiding scholieren/studenten: Naar wens 1 tot 4 uur per week. Aantal weken naar behoefte. De eerste les is een kennismakingsles. Als je daarna besluit dat je door wilt gaan, betaal je het speciale scholieren/studententarief exclusief reiskosten (geen reiskosten binnen de stad Groningen). Je betaalt per maand, net zo lang tot jij en ik denken dat je mijn hulp niet meer nodig hebt.

Voor bedrijven
Maak geheel vrijblijvend een gratis afspraak zodat we wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Op basis van ons gesprek stuur ik desgewenst een offerte.

Meer informatie
Staat jouw taalwens er niet bij, heb je extra informatie nodig of zijn er vragen? Neem gerust contact met mij op.

Algemene Voorwaarden